fbpx

Martin Lüppert

Klinikchef / Leg. Tandläkare / Invisalign - Platinum Provider & Public Speaker

Martin Lüppert tog sin examen från Karolinska Institutet 2011 och började på Folktandvården för att sedan fortsätta inom privata sektorn. 2013 reste han till Dubai och vidareutbildade sig inom Invisalign. Som tandläkare brinner Martin lite extra för den estetiska tandvården som ställer höga krav på fingertoppskänsla och att alla små detaljer blir så perfekta som möjligt från start till slut. Det är viktigt för honom att behandlingarna sker lugnt, strukturerat och metodiskt för att ge dig som patient en bra upplevelse samt uppnå förutsägbara och hållbara resultat.

 

Med hänsyn till biologi, funktion och estetik samt att ständigt uppdatera sig inom det senaste inom tandvården sätter Martin alltid patienten i första hand. Han är en perfektionist och hans filosofi är att behandla alla patienter såsom han själv hade velat bli behandlad.

 

Martin är en av Sveriges främsta Invisalign tandläkare. Förutom mångårig erfarenhet av de mest komplexa behandlingarna så är han även Public Speaker / kursgivare inom Invisalign. Nära sammankopplat arbetar han enligt Digital Smile Design och Christian Coachman för att säkerställa toppresultat.